0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Kees v/d Wilk vrijwilliger van het jaar
Kees arjan 1024x578

Kees v/d Wilk vrijwilliger van het jaar

Door Beheerder | 2 april 2015 | Nieuws

Afgelopen zaterdag is Kees v/d Wilk uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar bij Rohda’76.

Dit gebeurde tijdens de gezellige en goed georganiseerde vrijwilligersavond in de kantine.

Voorzitter Arjan Griffioen hield een toespraak waarin hij benadrukte dat Kees door zijn vele werkzaamheden als fotograaf en hulp bij vele andere activiteiten belangrijk is voor de vereniging. Kees is elke zaterdag van vroeg tot laat rondom de velden van Rohda’76 te vinden om mooie actiefoto’s te maken tijdens de wedstrijden. Daarnaast steekt hij veel tijd in het bijhouden en actualiseren van de website. De standen van de gespeelde wedstrijden staan bijna altijd dezelfde dag nog op de website. Het hoge bezoekersaantal geeft aan dat de website goed bekeken wordt.

Een vereniging als Rohda’76 kan niet zonder haar vrijwilligers. Het is voor Kees een hele eer dat hij een jaar lang deze titel mag dragen. Voorzitter Arjan Griffioen sloot zijn toespraak af door Kees in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor al zijn werk. Daarnaast bedankte hij ook de andere vrijwilligers.
Kees arjan 1024x578


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie