0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
E4 4 apr 15

Meiden E4M kampioen toernooi Jonathan Zeist

Door Beheerder | 4 april 2015 | Nieuws

De meiden van Rohda E4M zijn zaterdag 4 april KAMPIOEN geworden bij het voetbaltoernooi van VV Jonathan in Zeist. Hoewel de dames niet alle teams de baas waren (die maal gewonnen, twee maal gelijk spel), bepaalde het doelsaldo uiteindelijk dat de kampioensbeker naar Bodegraven ging.


E4 4 apr 15


Ook in de competitie doet dit team het erg goed: afgelopen donderdagavond waren ze Esto E6 met 4-0 de baas. Zaterdag 11 april staat de uit-wedstrijd tegen Sportief E1 op het programma (aanvang: 09:00 uur). En zaterdag 18 april kan dit team thuis tegen directe concurrent Nieuwkoop E5 kampioen worden. Wie er bij wil zijn moet wel vroeg opstaan: aftrap 08:30 uur.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie