Home » Nieuwekerk MC1 – Rohda76 MC1
voetbal21

Nieuwekerk MC1 – Rohda76 MC1

Door Beheerder | 13 april 2015 | Nieuws

Na een wat late start van de wedstrijd, gingen we dan toch ballen, het was koud en winderig. Maar we begonnen erg goed en gevaarlijk en ook meerder kansen.

Helaas het afmaken lukte niet, de tegenstander kwam meer en meer op onze helft en de 1e tegen goal viel in de 1e helft. We bleven goed knokken met zijn allen.

De bal ging te weinig rond in het team en er werd te weinig overgetikt, momenten wel en dan waren we gelijk gevaarlijk. Er ging veel over de rechterzijde.

Lisanne tikte vaak de bal goed door op Naomi, helaas lukte het in de 2e helft ook niet en wederom een tegengoal 2 – 0.

Dit was tevens de eindstand, laten we proberen om de bal meer over te tikken en strakker in de voeten te spelen, volgende keer beter.