Home » Zaterdag 3 oktober : De cijfers en foto’s
F1 3 oikt 15

Zaterdag 3 oktober : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 4 oktober 2015 | Nieuws

Het was wederom weer een hele mooie zaterdag om een balletje te trappen. Dat werd dan ook gedaan in 28 wedstrijden, waarvan er 11 van werden gewonnen. Er werd 15 keer verloren en er waren 2 gelijken spelen. Het doelsaldo was weer negatief met 83 gemaakte doelpunten en we kregen er 88 tegen.

Normaal begin ik nu met een overzicht van de wedstrijden, maar deze keer eerst aandacht voor twee andere zaken die ik met u wil delen. Als eerste wil ik alle scheidsrechters bedanken voor het goede werk wat zij doen voor de vereniging. Jullie zijn onbetaalbaar en zo hard nodig.

Als tweede, helaas komt het nog steeds voor dat de teams die bardienst moeten draaien het verzaken om te komen. Neem je verantwoording en help als je aan de beurt bent.

We gaan over naar het overzicht. Iedere speler weet als de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd dat de wedstrijd ook daadwerkelijk is begonnen. Jammer genoeg had Rohda’76 1 dat niet door, want binnen twee minuten stonden ze met 1-0 achter en binnen de acht minuten al met 2-0., voor de rust werd het nog 2-1, maar na de rust werd er weer matig en slecht gevoetbald en won BSC zeer verdiend met 3-1.

Na de degradatie in het vorige seizoen, is de start van het 2e elftal niet om naar huis te schrijven, er werd met 3-0 verloren van ARC 8 en staat het 2e laatste met nul punten. Ook Rohda’76 3 staat laatste na de 2-1 nederlaag tegen ARC 7.

Het zich zelf genoemd als titelkandidaat Rohda’76 7 staan na de 2-1 nederlaag tegen Be Fair 8 weer met beide benen op de grond. De jonkies van Rohda’76 8 behaalde de eerste competitie overwinning, met 2-0 werd er gewonnen van Soccer Boys 8.

Bij de jeugd waren een paar super uitslagen die in de rubriek dubbelle cijfers vallen. Met 10-1 won Rohda’76 D4 van Olympia D5. Net iets beter deed Rohda’76 F4G het, met 10-0 werd er gewonnen van Reeuwijk F5. De klapper van de week kwam op naam van Rohda’76 E1 die met maar liefst 17-0 veel te sterk waren voor Soccer Boys E3.

De actie van de dag kwam naar mijn idee van Rohda’76 F1 die na de wedstrijd, de scheidrechter van Woerden bedankte met wat lekkers en een mooie tekening omdat het de week van de scheidsrechters is.