0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Een zeer nat en koude ochtend voor de E5

Een zeer nat en koude ochtend voor de E5

Door Kees van der Wilk | 24 november 2015 | Wedstrijdverslagen

Een spannende wedstrijd;  Rohda tegen Sportlust. Een goede tegenstander die de competitie ook sterk begonnen is.

De wedstrijd begon vroeg, nat en koud. Het grasveld was  een blubberboel waar een gemiddeld varkentje het heerlijk vertoeven zou vinden. De E5 had er goede zin in ondanks dat we twee jongens misten en er ook nog een aantal ziek waren geweest. Voor de wedstrijd  even lekker inschieten en dollen met de Rob en Jan.

Voor aanvang van de wedstrijd was er een minuut stilte voor Parijs.

De scheidsrechter fluit en daar gaan we. Inmiddels is het gestopt met zachtjes regenen en komt het met bakken uit de hemel.

Sportlust gaat meteen vol in de aanval. Jeroen staat echt werelds te keepen. Hij houdt er veel ballen uit. Top gekeept, Jeroen! Rohda krijgt een kans via de zijkant. Jens heeft alle ruimte en benut deze ook. En jaaaaa…de eerste kans wordt ook meteen verzilverd: Ricardo maakt de 1-0. Even voelen we de regen en kou niet… We moeten opletten want Sportlust is een goed team, die elkaar weet te vinden in het veld. Maar wij hebben Jeroen… Dan wederom via de zijkant. Via Luka komt de bal bij Boaz en dit keer is het via Tobias raak; 2-0 voor Rohda. Sportlust krabt zich achter het oor maar laat zich zeker niet uit het veld slaan. Rohda vecht, ze willen geen tegendoelpunten. Gert-Jan en Joep verdedigen uitstekend en zitten bovenop de bal. Vlak voor rust staat het 2-2. Een corner wordt genomen door Sportlust. Die wordt door Jeroen weggewerkt. Dan op het veld naast ons wordt er voor rust gefloten. Een aantal jongens dacht aan rust voor onze wedstrijd en op dat moment grijpt Sportlust de kans en scoren ze 3-2. De scheidsrechter fluit dan ook meteen voor rust.

Opwarmen in kleedkamer is er niet echt bij. De jongens zijn tot op botje nat en verkleumd. Helaas was het weer onze grootste  tegenstander vandaag. We hebben de wedstrijd uiteindelijk verloren met 8-2. De kansen waren er zeker wel, maar de bal ging er net niet in.

Rob en Jan besluiten geen penalty’s te nemen maar lekker warm te gaan douchen. En dat doen de jongens; lekker opwarmen onder de douche. En…ze hebben een belofte gemaakt.

Als Sportlust bij ons komt, vreten we ze op!

Famile Zaal


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie