0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 schiet weinig op met puntendeling

Rohda’76 schiet weinig op met puntendeling

Door Kees van der Wilk | 29 november 2015 | Wedstrijdverslagen

In de ‘dying seconds’ van de wedstrijd had Chris Nap de winnende treffer op de schoen. Alleen voor de keeper van Hazerswoudse Boys prikte de spits de bal naast de verkeerde kant van de paal. En zo bleef het streektreffen onbeslist, 1-1.

Het povere duel verdiende eigenlijk ook geen winnaar. Voor de pauze had Rohda’76 het betere van het spel, na de wissel van speelhelft waren de gasten dreigender. Een kwartier voor tijd leidde een ongelukkig moment van verdediger Marius Reijsbergen de 0-1 in. Toch had Rohda’76 een passend antwoord klaar. Een vlot lopende aanval via de rechterkant wist Jaap Veldhuijzen te voorzien van een afgemeten voorzet. Die adresseerde hij op het hoofd van Mitchell van Waveren. De middenvelder kopte van dichtbij keurig binnen, 1-1. In de allerlaatste minuut mocht Nap – die door een blessure maanden langs de kant bleef – dus aanleggen voor de winnende. Die kwam er niet en had ook iets te veel van het goede geweest. Door de puntendeling blijft Rohda’76 in de onderste regionen van de derde klasse.

Aanstaande zaterdag staat er een onvervalste derby op het programma. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij runner-up CVC Reeuwijk. De wedstrijd op het sportpark Groene Zoom begint om 14.30 uur.
Rohda 76 1 Mitchell van Waveren 28 nov 15 (1024x669)

Mitchell van Waveren aan de bal.

Foto Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie