0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Zo vader, zo zoon, zo kleinzoon: Deel 1

Door Kees van der Wilk | 25 februari 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Plomp en Rohda’76. De familie- en verenigingsnaam trekken al 40 jaar samen op. Van vader op zoon, op kleinzoons. Arie (1942) stond als medeoprichter op het geboortekaartje van Rohda’76. In 4 decennia vervulde hij tal van functies: voorzitter, penningmeester, scheidsrechter, lid terreincommissie, lid schoonmaakcommissie. Wat deed ‘ie eigenlijk niet? Pardon, wat doet hij eigenlijk niet? Want zijn naam prijkt bij Rohda’76 nog steeds op de ‘onbezoldigde loonlijst’.

En daarmee houdt hij de geraniums op eerbiedwaardige afstand. In 2008 viel Arie een bijzondere eer te beurt. Erelid was ‘ie al, maar inmiddels draagt het plein voor de kantine al 8 jaar zijn naam: het Arie Plompplein dus. Wie zegt hem dat na? O ja, voetballen deed hij ook nog. In de hoofdmacht? Nee, dat was net iets te hoog gegrepen. Zijn naam stond vooral op het wedstrijdformulier van de lagere elftallen.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie