0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 8 morst dure punten

Rohda 8 morst dure punten

Door Kees van der Wilk | 17 maart 2016 | Wedstrijdverslagen

Na een aantal weken niet te hebben gespeeld te hebben moest het 8ste week is een keer spelen, tegen een directe concurrent TAVV. TAVV staat slechts een paar punten achter ROHDA 8 en het is dus een belangrijke wedstrijd.

Het was heerlijk weer op deze zaterdagmiddag, perfect voetbal weer. Met een lekker zonnetje begon ROHDA 8 vol vertrouwen aan deze wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd had ROHDA meer de bal, maar had moeite met kansen maken. TAVV daarintegen kon met weinig balbezit snel voor het doel van ROHDA komen. Aan het begin had ROHDA moeite met de 4-4-2 opstelling van TAVV, daardoor kwamen ze vrij vaak gevaarlijk voor het doel in de eerste 20 minuten. Na 27 minuten kreeg ROHDA een vrije trap langs de zijlijn in de richting van het doel van TAVV. De vrije trappen specialist Rick van der Moolen nam deze vrije trap en krulde deze vakkundig voor het doel. En daar stond topspits Jim Woerdman, die kwam zeer hoog boven de defensie van TAVV en en kopte de bal als een echte spits in de hoek van het doel buiten bereik van de doelman. 0-1 voor ROHDA. Na het doelpunt probeerde ROHDA het goede werk door te zetten, maar had moeite met het felle spel van TAVV. Zo kwamen de grote spelers van TAVV een aantal keer gevaarlijk voor het doel waardoor ROHDA goed weg kwam.

In de rust wist ROHDA dat er wat anders moest omdat ze voor de rust te veel onder druk kwamen. Dus na een bakje thee kwam ROHDA terug het veld op om de voorsprong verder uit te breiden.

Net zoals in de eerste helft had ROHDA meer de bal, maar wist dit wederom niet om te zetten in kansen. TAVV bleef vooral op de counter spelen en bleef daaruit ook gevaarlijk worden. Uit frustratie ging ROHDA steeds meer overtredingen maken en kreeg zo ook scheids steeds meer tegen zich. De 1-1 liet lang op zich wachten en viel in de 68ste minuut. Uit een voorzet zette een lange aanvaller van TAVV zijn hoofd ertegen en passeerde daarmee Twan Korrel die verder een uitstekende wedstrijd keepte. Na de 1-1 zweepte Luuk van Gorkum het team nog een keer op om aan te zetten naar de 1-2. Maar dit mocht niet baten. In de 75ste minuut werd Siem Veelenturf zelfs nog met een speler van TAVV voor 10 minuten naar de kant gestuurd door de scheids.

Zo had ROHDA na de 1-1 geen problemen meer maar kon zelf ook niet veel meer creëren. Het eindigde 1-1 en dat voelt toch als een verliest voor het 8ste. Wij hopen u allen te zien bij onze volgende thuis wedstrijd.

Siem Veelenturf


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie