0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vrijwilligers : Deel 1

Vrijwilligers : Deel 1

Door Kees van der Wilk | 14 maart 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Bij Rohda’76 heten ze Jan, Yvonne, Wijno, Cordi, Diana, Jan-Willem en Piet. Maar ook Arjan, Marcel, Nicole, Jeroen, Arie, Masson en Ingrid. En Peter, Willem, Gert, Erik, Coen, Irma en Jolanda. Zij en nog tientallen anderen. Ja, wel honderden als we tellen vanaf 1976. VRIJWILLIGERS. ’Werkers’ op vrijwillige basis, maar nooit vrijblijvend.

Een vereniging kan niet zonder deze noeste werkers. Wat ze doen? Een scala aan taken en klussen. Voorbeelden? Hier komen ze: kleedkamers schoonmaken, bardiensten draaien, bestuurs- en/of commissiewerk, wedstrijden fluiten, het terras aanvegen, sponsoren werven, rijden bij uitwedstrijden, lijnen trekken, activiteiten organiseren, inkopen voor de kantine, onderhoudsklusjes, actualiseren van de website, bijhouden Facebook, tegenstanders ontvangen, pupillen trainen, ledenadministratie, notulen maken, tenues wassen, elftalleider. En nog veel, heel veel meer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie