Home » Rohda’76 en WDS in evenwicht

Rohda’76 en WDS in evenwicht

Door Kees van der Wilk | 10 april 2016 | Wedstrijdverslagen

De derby tussen Rohda’76 en WDS begon en eindigde in een brilstand. Ofwel, de ploegen uit Bodegraven en Driebruggen kwamen allebei niet tot scoren: 0-0. En die uitslag deed recht aan de verhoudingen binnen de lijnen. In het spannende dorpstreffen was niet één van de twee tams de bovenliggende partij. ,,In de eerste helft waren wij iets beter, na de rust WDS’’ meende coach Boris van Es na afloop.  De Bodegraafse oefenmeester zag Roel Weerheim in de eerste 45 minuten de lat raken. Op slag van rust had Rohda’76 een 1-0 voorsprong kunnen nemen, maar alleen voor de keeper kwam Chris Nap niet tot scoren. De spits had ook in de tweede helft enkele goede schietkansen, maar de aanvaller mikte te hoog of in de handen van de keeper. Aan de andere kant mocht Rohda’76 van geluk spreken toen WDS’er Lourens Uyterwijk naast de paal mikte na een vrije doorgang richting doelman Nova Markarian.

Zaterdag 23 april gaat Rohda’76 op bezoek bij middenmoter DWO. De wedstrijd in Zoetermeer begint om 14.30 uur.

Foto 1: Jaap Veldhuijzen probeert in de lucht de bal te controleren

Foto 2: Spitsuur voor het doel van WDS