0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » SPV’81 – GROENE HART LADIES 0-3

SPV’81 – GROENE HART LADIES 0-3

Door Kees van der Wilk | 24 mei 2016 | Wedstrijdverslagen

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen van VR1 tegen SPV’81 uit in Polsbroek en Vlist op het knusse sportpark in Polsbroek. Met de rust 0-0 en na een goede 2e helft werd het uiteindelijk 0-3. Twee doelpunten te weinig om alsnog de 2e plaats over te nemen van vv Koudekerk. Jammer, maar de vrouwen konden er niet mee zitten na een voortreffelijke 2e helft.

20160521 Daisy
’s Morgens meldde Esmee zich zwak, ziek en misselijk af. Maar de overgebleven 13 dames hadden er wel zin in. De dames uit Aarlanderveen, Bodegraven en Zwammerdam begonnen ijzersterk en hadden in de 3e minuut en in de 10e minuut al mooie kansen voor Lisa Zuidam en Karlijn van Dorp. Door een mispeer van keepster Kayleigh Jansen ging de ploeg bijna het schip in rond de 20ste minuut, maar vlak voor rust maakte ze een geweldige save en tikte de bal uit de kruising. Daardoor stond het met de rust nog steeds 0-0.

Na een peptalk in de rust begonnen de Ladies furieus aan de 2e helft met nu de wind in de rug. Binnen twee minuten was het 0-1 door een mooie schuiver van Britt van der Heijden. SPV kwam nog nauwelijks van de eigen helft af, maar het duurde toch nog tot de 77ste minuut voordat we de 0-2 konden aantekenen. Jaimy Overes haalde verwoestend de trekker over en bal sloeg vlak onder de lat als een granaat in. De linkspoot Kirsten van Asselt nam van rechts twee briljante directe vrije trappen: de eerste ging net over de deklat, maar in de 88ste minuut stond het vizier 100% op scherp en was het 0-3.

Zouden we toch de beoogde 0-5 nog halen? Nee, maar het had gekund. Lisa Zuidam ontsnapte op rechts en gaf een afgemeten voorzet op spits Lonneke Verheul, ze kopte goed in, maar recht op de keepster en in de allerlaatste minuut had Karlijn van Dorp alsnog de vierde treffer kunnen maken. Maar ze schoot tegen de uitlopende de keepster van SPV’81 op.

De afsluiting van een mooi seizoen samen met de dames van Rohda’76: 20 (12-5-3) wedstrijden en 41 punten: 48 goals voor en slechts 20 tegen. Knap gedaan en uiteindelijk op doelsaldo 3e i.p.v. 2e. vv Woubrugge werd terecht kampioen. Komend seizoen zijn wij aan de beurt: met dank aan trainer Kors Pennin, grensrechter Simon Oosterbeek, leider Peter Kranenburg en Henk Belderbos voor de verslagen in het Witte Weekblad.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie