0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rabobank doet Rohda-vrijwilligers een shirt cadeau

Rabobank doet Rohda-vrijwilligers een shirt cadeau

Door Kees van der Wilk | 7 juni 2016 | Nieuws | Rohda 40 jaar

Rohda’76 heeft in de achterliggende weken het 40-jarig bestaan van de vereniging op grootse wijze gevierd. Een geslaagd jubileumfeest, voor én door leden. Want behalve dat de leden deelnamen aan een breed palet van activiteiten, staken bijna 100 van hen ook de handen uit de mouwen. Als vrijwilliger. De één hielp bij de springkussens, een ander bereidde het marathonvoetbalweekend voor en een derde hielp achter de bar. Een rijke schakering van klussen en taken.  Al die vrijwilligers waren voor de eigen leden en bezoekers duidelijk herkenbaar. Dat kwam door de blauwe polo’s die zij droegen, geschonken door het Rabo Dichtbijfonds. De leden van de jubileumcommissie mochten zelfs op een softshell rekenen van de gulle gever. Maurits Versteegh, kantoordirecteur Rabobank Rijn- en Veenstromen, over de bijzondere geste: ,,Als Rabobank waarderen wij de inzet van al deze enthousiaste vrijwilligers en zijn er trots op bij dit jubileum betrokken te zijn.’’

Op de poloshirts prijkt een speciaal ontworpen jubileumlogo, maar ook in volgende jaren blijven ze bruikbaar bij diverse evenementen.

Foto: vlnr: Directeur Maurits Versteegh overhandigt namens de Rabobank shirts aan de jubileumcommissie van Rohda’76. Ad van den Herik, Maurits Versteegh, Renaldo van Poelgeest, Tim van Rijn, Eddie Plomp en Marcel van der Steen.
Foto Sharonne Verkaik


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie