0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda JO11-5M – Alphense Boys JO11-12

Rohda JO11-5M – Alphense Boys JO11-12

Door Annemiek van der Meer | 10 september 2016 | Wedstrijdverslagen

Vandaag treden de meiden O11 in het zomerse weer aan tegen de koploper van de huidige bekercompetitie: Alphense Boys. Met Melissa op het doel gaat de wedstrijd van start. De meiden gaan er flink tegenaan. De 0-1 valt echter vrij snel. Melissa zorgt voor een paar prachtige reddingen, maar het houdt toch niet tegen dat Alphense Boys er nog een aantal mooie doelpunten in schiet. De meiden hebben het lastig, voelen zich niet allemaal even fit. Tja, wat wil je met een schoolvoetbaltoernooi achter de rug, kermis en najaarsmarkt in de dorp…. Met een 0-5 achterstand zoeken we in de rust de kleedkamer op. We spreken af dat het geen doelpuntenfestijn voor de tegenstander mag worden en we gaan er alles aan doen om zelf ook nog een doelpunt te maken.

Vol goede moed wordt het veld weer opgezocht. Thirza gaat de tweede helft keepen. En direct na de aftrap worden de woorden in daden omgezet: Fleur scoort meteen een doelpunt: 1-5! Daarmee is de eer gered, maar het smaakt natuurlijk ook naar meer… Uit een ingewikkelde frommelsituatie geeft Minoek de bal nog een extra zetje, waardoor die achter de keeper verdwijnt: 2-5! Dat gaat echt de goeie kant op. Vijf minuten later wordt er helaas een eigen doelpunt gemaakt, na een hoekschop van Alphense Boys. 2-6. Direct daarna scoren ze ook nog de 2-7. Deze stand wordt vastgehouden tot het eind, dus dit blijft dan ook de eindstand.

 

De meiden hebben een hele goede tweede helft gespeeld, en laten zien dat ze genoeg weerstand én wilskracht hebben om een wedstrijd om te kunnen buigen. Dit geeft vast veel zelfvertrouwen!


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie