0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 Business Club bezoekt De Knikker Keukens

Rohda’76 Business Club bezoekt De Knikker Keukens

Door Kees van der Wilk | 7 februari 2017 | RBC

De Rohda Business Club heeft het nieuwe jaar afgetrapt met een nieuwjaarsborrel bij De Knikker Keukens in Alphen aan den Rijn. Onder toeziend oog van 25 ondernemers sprak directeur Arjan de Knikker met pure passie over zijn bedrijf. Aansluitend kregen de leden een rondleiding gegeven van verkoper Rob de Wit en eigenaar Arjan de Knikker. De nieuwste technieken en snufjes werden gepresenteerd. De catering werd verzorgd door het Kookstation uit Bodegraven.

Na de tour door de zaak was het tijd om te netwerken. Na afloop kreeg iedereen nog een fles wijn mee. De Rohda Business Club bestaat dit jaar vijf jaar.  “We gaan nu hard aan de slag om het vijfjarig jubileum groots te vieren”, aldus voorzitter Erik Dijk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie