0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA ’76 MO13/1 – VEP MO13/2

ROHDA ’76 MO13/1 – VEP MO13/2

Door Henk Francken | 5 maart 2017 | Wedstrijdverslagen

18 februari, weer een wedstrijd waarin we van de 4e naar de 3e kunnen stijgen. Maar…… dan moeten we wel winnen! Vorige week ging de wedstrijd niet door vanwege hevige sneeuwval. Dus waren we blij dat we weer konden voetballen. Iedereen was aanwezig en doet ook fanatiek met de trainingen mee. Het was dus moeilijk om een opstelling te maken om iedereen een eerlijke beurt te geven. Het is dus duidelijk dat de meiden veel plezier hebben in het voetbal. Een goede bespreking in de kleedkamer is altijd nodig om de meiden scherp te maken.

De wedstrijd is begonnen. We gaan direct in de aanval. Ook komen hier wat kansen uit. Samia met een schot, Sana met een mooie actie. We bleven aanvallen. Maar ook VEP kwam voor ons doel. O, nee die ging er in. Het is 0-1. Toen brak er paniek uit bij mij. Mijn pen was leeg. Maar gelukkig heb ik altijd een reserve pen. Maar die deed het ook niet! PANIEK!!!! Ik moet wel de wedstrijd bijhouden! Hard op het papier duwen dan maar, en hopen dat ik het later nog terug kan lezen. Rolinde had nog een kans die voorlangs ging. Maar ook VEP had een paar mooie kansen. Er was zelfs een mooie redding van Anouk nodig. Het was alweer het einde van de eerste helft. Ik heb aan de ouders gevraagd of iemand nog een pen had, anders komt er geen stukje op de site. Dat was dus heel snel geregeld.

In de rust heb ik de groeven in het papier ontcijferd. Even een bekertje limonade en we konden er weer tegenaan. De wedstrijd is nog niet verloren. Een van de eerste aanvallen was de een snelle actie van Imane. Maar helaas kwam het schot niet in het doel. Maar gelukkig kwam via de keepster de bal bij Rolinde. Ze schoot de bal met een hele mooie boog in het doel. 1-1!! VEP zette nu alles een versnelling hoger. Ze scoorde de 1-2, de 1-3 en de 1-4. Hiermee was de wedstrijd helaas verloren. Rest mij alleen nog een excuus voor het late inleveren van het verslag. Maar ik geloof dat ik zelf ook deze nederlaag nog moest verwerken.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie