0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club (RBC) waait uit op Texel

Rohda Business Club (RBC) waait uit op Texel

Door Ad van den Herik | 2 juli 2017 | RBC

De Rohda Business Club (RBC) bestaat vijf jaar. En dat eerste lustrum grepen de ondernemers aan om er een dag met elkaar op uit te trekken. Op vrijdag 30 juni vertrokken zij in alle vroegte richting Texel. Op het Noord-Hollandse Waddeneiland stond Bodegraver Hans Peter van den Bosch – van Eigenwijze Evenementen – klaar om zijn plaatsgenoten een gevarieerd programma aan te bieden. Dat bestond onder andere uit een mountainbiketocht, een wandeling door natuurgebied de Slufter onder leiding van een boswachter en een vismaaltijd in het havenrestaurant van Oudeschild. Voor de terugtocht naar Den Helder stapte het 20-koppige gezelschap in een zogenaamde RIB-boot (Rigid Inflatable Boat), een rubberboot met een stevige romp die met hoge snelheid over het water danst. Die bracht RBC-leden weer naar het vasteland. Voorzitter Erik Dijk: ,,Het was een zeer geslaagde dag. De nadruk lag natuurlijk op een stukje ontspanning, maar op een heel natuurlijke wijze kwamen er ook nuttige gesprekken op gang.’’

De RBC komt enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. En natuurlijk ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Bijvoorbeeld bij de bouw van de twee nieuwe kleedkamers in 2015 en de binnenkort in gebruik te nemen materialenopslag.

Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.

Foto-onderschrift: De leden van de Rohda Business Club in de RIB-boot richting Den Helder.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie