0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Even voorstellen: de (nieuwe) jeugdtrainers

Even voorstellen: de (nieuwe) jeugdtrainers

Door Ad van den Herik | 26 juni 2019 | Nieuws

Voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 heeft Rohda’76 de trainingsstaf voor de jeugdelftallen rond. Naast bekende gezichten als Renaldo van Poelgeest, Omar Putzu, Arjan Ouwendijk en anderen, telt het trainerskorps ook een aantal nieuwe gezichten.

Nieuwkomer Lars Tennebroek

Één van die nieuwkomers is Lars Tennebroek. Een voetbaldier pur sang. Lars zal zich bij Rohda’76 vaak op het trainingsveld en langs de lijn laten zien. De 23-jarige Schoonhovenaar is in dienst van het opleidingsinstituut van Dennis van den IJssel: de Complete Techniek. Zeg maar een uitgebalanceerd leerplan. Daarbij krijgen Rohda-spelers en -speelsters in de leeftijd van 8-12 jaar op een uitdagende manier alle basisvaardigheden aangeleerd: de bal trappen, stoppen, aan- en meenemen, snelheid, coördinatie, creativiteit, partijspelen. En vanzelfsprekend spelplezier. Lars gaat de coördinatie verzorgen. Wat houdt dat precies in? ,,De trainingen maakt Dennis van den IJssel. Die neem ik dan voor iedere training weer door met de trainers. Tijdens de training loop ik langs de veldjes om de trainers te helpen’’. Daar blijft zijn inbreng niet bij, want Lars gaat ook JO13-1 trainen én coachen en MO13-1 en MO13-2 trainen.

‘Oudgediende’ Arjan Ouwendijk

De spelers van JO15-1 krijgen twee keer per week voetballes van Arjan Ouwendijk. De 22-jarige Bodegraver die zelf tot de D’tjes bij Rohda’76 speelde, draagt al ruim 10 jaar het shirt van Alphense Boys. Daar is hij een vaste waarde in het eerste elftal van de zondaghoofdklasser. Wat probeert hij bij JO15-1 voor elkaar te krijgen? ,,Ik kijk waar de groep aan toe is en wil de spelers beter maken. Dat kan zijn in de opbouw of bijvoorbeeld bij het positiespel. Van de spelers verwacht ik dat ze twee keer in de week komen trainen en het beste uit zichzelf willen halen’’, kijkt de HALO-student vooruit op zijn uitdagende klus.

Contracten

Tijdens een informele bijeenkomst op donderdag 21 juni zetten alle jeugdtrainers hun handtekening onder de gesloten voetbalcontracten.

De trainersstaf met TC

Alle trainers

Hieronder een overzicht van alle jeugdtrainers op een rijtje (* nieuw bij Rohda’76)

JO19-1                 René Kersseboom *

MO17-1               Hans Lipsius

JO17-1                 Badr Baghdadi *

JO16-1                 Omar Putzu

MO15-1               Renaldo van Poelgeest

JO15-1                 Arjan Ouwendijk

JO15-2                 Piet Vlasveld

JO14-1                 André Lenting *

JO14-2                 Jan Zaal / Bert v Dijk en Jaco Bouwman

     

JO13-1                  Lars Tennebroek *

MO13-1               Lars Tennebroek

MO13-2               Lars Tennebroek   

JO8- JO12.          Lars Tennebroek (De Complete techniek) geassisteerd door Rohda-vrijwilligers

Keeperstrainer     Fred Siebert

De TC met Onno vd Have, Eddie Plomp en Ard Hoogendoorn

Foto-onderschrift: De jeugdtrainers voor het seizoen 2019-2020


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie