0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club (RBC) viert feest met 100-jarig Goudriaan-Jongerius

Rohda Business Club (RBC) viert feest met 100-jarig Goudriaan-Jongerius

Door RBC | 13 oktober 2019 | Nieuws | RBC

De Rohda Business Club (RBC) is een netwerkplatform dat zeven jaar bestaat en inmiddels 40 businesspartners telt. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op.

De RBC-partners komen enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals donderdag 10 oktober. Op uitnodiging van Arjan Griffioen, directeur van het jubilerende (100 jaar) bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius BV en tevens voorzitter van Rohda’76, monsterde een 30-koppig gezelschap aan op de Sweet Caroline. Die boot lag klaar aan de Rijnhavenkade in Bodegraven en bracht de opvarenden naar Woerden. Daar meerde de boot af bij Restaurant Pompidou, uitgebaat door Michiel en Brenda de Graaf die in het verleden De Florijn in Nieuwerbrug exploiteerden. ,,Namens de RBC heb ik aan Arjan Griffioen een cheque mogen aanbieden. Die gaat hij namens Goudriaan-Jongerius BV besteden aan het Hospice Bodegraven en de Voedselbank Woerden’’, kijkt RBC- voorzitter Erik Dijk terug op een geslaagde excursie. Na het diner posteerden de RBC’ers zich voor de buis en zagen Oranje met 3-1 winnen van Noord-Ierland.

Uiteraard ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Bijvoorbeeld bij de bouw van de nieuwe materialenopslag die begin 2018 in gebruik werd genomen. Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.

 

Foto-onderschrift: Leden van de Rohda Business Club varen van Bodegraven naar Woerden. Foto Danny de Vries

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie