0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Dikke winst voor de MO13-1

Dikke winst voor de MO13-1

Door Annemiek van der Meer | 17 november 2019 | Wedstrijdverslagen

Het is iets minder ver dan helemaal naar Manchester, maar de meiden van Rohda MO13 1 gaan vandaag ook naar de grote stad, om te voetballen tegen een andere United. Rotterdam United. Coach Marcel geeft tevoren al aan: we moeten direct laten zien dat we er zijn. Meteen vanaf het eerst fluitsignaal druk zetten, om de tegenstander zo een beetje te kunnen verrassen.

Dat knopen onze meiden in de oren. Vanaf de aftrap zet Sophie direct een mooie aanval op, die Joanne netjes afmaakt: binnen 20 seconden ligt het eerste doelpunt in het net! Bedoelde je het zo, coach? J

De toon is dan inderdaad gezet, en R’dam U is overdonderd. De ene aanval van Rohda na de andere volgt. Het team speelt goed samen en iedereen staat scherp. Met de rust staat Rohda dan ook met 0-3 voor. Na de limonade nemen de meiden de les nog eens door: druk zetten vanaf het begin. Voordat de supporters weer uit de warme kantine naar de zijlijn gekomen zijn, legt Joanne de bal met een mooie lob over de keepster heen in het doel. En ook Sophie scoort weer. En Noa. En Dune bijna…. 0-7 maar liefst is de eindstand die de scheids doorgeeft. En al die doelpunten zijn mede mogelijk gemaakt door alle meiden! Zoals coach Marcel zei: ‘Heel het team heeft laten zien dat wij in deze eerste klasse mee kunnen. Complimenten!’


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie