0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MO13-1 krijgt klop

MO13-1 krijgt klop

Door Annemiek van der Meer | 4 november 2019 | Wedstrijdverslagen

De meiden van de MO13-1 spelen tegen een van de teams die in de kop van de ranglijst staan: we ontvangen vandaag het eerste MO13 team van het Rotterdamse Smitshoek. Vlak voor het eerste fluitsignaal barst de hemel open, waardoor alle voetbalsters doorweekt beginnen aan de wedstrijd.

 

Al snel wordt duidelijk dat Smitshoek niet voor niks al veel punten heeft verzameld. Het is een goede en constante ploeg, die echt wel een maatje te groot blijkt voor Rohda. De Bodegraafse meiden blijven lekker spelen en elkaar opzoeken, laten de moed niet zakken maar gaan steeds gewoon door. Maar het eindresultaat is wel duidelijk…met een stand van 0-8 besluiten we de wedstrijd. Wel weer in het zonnetje, dat is vast een goed voorteken voor het vervolg van de competitie!

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie