Home » Punten in de pocket!

Punten in de pocket!

Door Annemiek van der Meer | 25 november 2019 | Wedstrijdverslagen

De MO13-1 speelt vandaag thuis tegen Nieuwerkerk. Gezien eerdere resultaten in deze competitie zouden we aardig aan elkaar gewaagd moeten zijn. En dat klopt! De meiden gaan er allemaal weer voor. Ze werken hard, de verdediging en het middenveld hebben de handen vol maar ze blijven overeind. Want Nieuwerkerk begint heel sterk, creëert veel kansen. Maar benut ze niet echt… Rohda krijgt enkele kansen, en is daarin veel effectiever. En de keren dat Joanne dan een mooie voorzet kan geven, maakt Sophie het gewoon direct af! Twee keer een doelpunt van Sophie in de eerste helft, tegen één doelpunt voor Nieuwerkerk! In de tweede helft doen ze het samen andersom: een pass van Sophie maakt Joanne af en dan staat het 3-1. Nieuwerkerk blijft proberen en scoort vlak voor het einde nog de 3-2. Maar verder komt het niet, dus Rohda MO13-1 heeft de drie punten in de pocket!