0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laat teveel steken vallen

Rohda’76 laat teveel steken vallen

Door Ad van den Herik | 24 november 2019 | Wedstrijdverslagen

In een gelijk opgaande wedstrijd heeft Rohda’76 de kaas van het brood laten eten. De blauwhemden verloren geheel onnodig van Woerden. De bezoekers profiteerden optimaal van het geschutter in de Rohda-afweer: 1-3.

Al binnen 10 minuten kreeg Rohda’76 een unieke gelegenheid om op voorsprong te komen: een strafschop. Een klusje dat Mitchell van Waveren al vele keren met succes klaarde. Nu niet. De trap vanaf 11 meter eindigde tegen het reclamebord naast het doel. De gasten lieten zien hoe je fouten in de defensie vakkundig afstraft en zaten halverwege de wedstrijd al op rozen: 0-2.

Na een uur spelen maakte Van Waveren zijn misser vanaf de penaltystip goed en verkleinde de achterstand tot 1-2. Verder dan dat wapenfeit kwam de thuisclub niet. Vlak voor tijd mocht Woerden opnieuw een cadeautje van Rohda’76 uitpakken: 1-3.

Met 9 punten uit evenzovele wedstrijden vindt Rohda’76 zich terug op een teleurstellende 9e plaats. Komende zaterdag komt Rohda’76 niet in competitieverband in actie.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie