0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Spannende strijd tegen Spirit

Spannende strijd tegen Spirit

Door Annemiek van der Meer | 1 december 2019 | Wedstrijdverslagen

Een uitwedstrijd van Rohda MO13-1 tegen Spirit in Ouderkerk aan den IJssel levert vandaag weer mooi spel op. Een gelijkwaardige strijd, als je het over de hele match bekijkt. In de rust kijken de Rohda meiden tegen een 2-0 achterstand aan. Dat is jammer, maar doet niks af aan de inzet in de tweede helft. Integendeel! Na eerst nog een derde tegendoelpunt te moeten incasseren, is het de beurt aan de Bodegraafse bende. Met weer een mooie aanval wordt invalster Rolinde vrij gespeeld en zij tikt ons eerste doelpunt binnen. Snel daarna is het weer tikkie takkie en maakt Melissa de 3-2. En dan wordt het billenknijpen voor de geelhemden van Spirit. Zij zetten extra druk, maar Rohda blijft gaan. Op zoek naar die gelijkmaker. Sophie komt verschillende keren gevaarlijk voor het doel. Helaas lukt het net niet om te scoren en zo de stand gelijk te trekken. De 3-2 wordt de eindstand. Gezien de eerste helft is dat terecht, maar toch had Rohda graag nog vijf minuten langer doorgespeeld….


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie