0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zevende plaats voor MO13-1

Zevende plaats voor MO13-1

Door Annemiek van der Meer | 12 januari 2020 | Wedstrijdverslagen

Vandaag is de laatste wedstrijd van onze najaarscompetitie. Een inhaalwedstrijd. We spelen thuis tegen Berkel, een mede-middenmoter. Het blijkt dat de geel-blauwe tegenstander de zaakjes beter op orde heeft dan wij. Onze meiden van Rohda kijken te weinig om zich heen, en weten elkaar daardoor te weinig te vinden. De acties worden dus ook niet helemaal lekker afgerond. Berkel werkt wel heel goed samen en maakt de kansen ook mooi af. Om een lang verhaal kort te houden: Rohda verliest met 0-7 en eindigt daarmee de najaarscompetitie in de 1e klasse-2 op een zevende plaats. Op naar de volgende ronde: volgende week beginnen we de voorjaarscompetitie in dezelfde klasse. Dan gaan we proberen om ons te verbeteren in de eindstand!

Hieronder staan wedstrijd foto’s, gemaakt door Martin van der Kaaij van CVV Berkel.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie