0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jarige job trakteert Rohda’76 op zege

Jarige job trakteert Rohda’76 op zege

Door Ad van den Herik | 23 februari 2020 | Nieuws

In slotfase wist de jarige Joppe van Veldhuizen Rohda’76 op het goede spoor te zetten. ’s Ochtends had hij nog 19 kaarsjes uitgeblazen om een paar uur later zijn elftal aan een verdiende 2-1 overwinning te helpen tegen Linschoten.
De zege kwam moeizaam tot stand. Al in de eerste helft had Rohda’76 ruim afstand moeten nemen van de bezoekers. Zo trof Steven Holthuijsen na tien minuten spelen de lat met een kopbal. Net voor de rust belandde een inzet van Pim de Vries op de dwarsligger. Tussendoor hadden Jeroen van de Zanden, Daniel Poot en Jeroen Schouten de 1-0 op hun schoen, maar de verdiende voorsprong bleef uit.
Na een uur spelen verzilverden de gasten wel de eerste de beste kans. Aanvoerder Sam da Cruz kopte fraai de 0-1 binnen. Toch kwam er nog gerechtigheid. Met nog tien minuten op de klok lobde de doorgeschoven Holthuijsen de bal over de uitkomende keeper van Linschoten heen: 1-1. En net voor het laatste fluitsignaal hing de jarige Van Veldhuizen de slingers voor zijn eigen verjaardag op: 2-1. ,,We spelen iedere week beter en hebben uiteindelijk zwaar verdiend gewonnen’’, stelde aanvoerder Mitchell van Waveren na afloop vast.
Komende zaterdag staat er voor Rohda’76 geen competitiewedstrijd op het programma. De week erop, op zaterdag 7 maart, hoeven de blauwhemden voor hun uitwedstrijd niet ver te reizen. Ze gaan dan op bezoek bij plaatsgenoot Bodegraven.

Foto-onderschrift: De jarige Joppe van Veldhuizen scoorde namens Rohda’76 vlak voor tijd de winnende treffer (2-1). Foto Piet Spannemaker


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie