0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 heeft trainersstaf rond

Rohda’76 heeft trainersstaf rond

Door Ad van den Herik | 13 februari 2020 | Nieuws

Met het contracteren van Peter van Holstein als trainer voor het tweede elftal, heeft Rohda’76 de trainersstaf voor haar seniorenselectie rond. Onlangs ging het clubbestuur al een verbintenis aan met Arjen Linstra voor de training en coaching van het eerste elftal in het seizoen 2020-2021.
De 49-jarige Van Holstein woont in Bodegraven en kan nu al terugkijken op een rijke trainerscarrière. Hij was onder andere hoofdtrainer bij Alphia en Alphen. Verder trainde hij de jeugd van een aantal clubs, waaronder ARC, Sportlust, RKDES en WSE. Momenteel heeft hij het 2e elftal van FC Aalsmeer onder zijn hoede. ,,Ik heb voor Rohda’76 gekozen, omdat de club vooruit wil en met het tweede elftal terug wil naar de reserve tweede klas’’, motiveert Van Holstein zijn keuze. Dat hij in zijn woonplaats aan de slag kan, speelde ook mee bij de vervolgstap van zijn trainersloopbaan. Van Holstein is sociotherapeut van professie.

  1. Foto-onderschrift: Peter van Holstein (midden) tekent zijn contract. Links voorzitter Arjan Griffioen en aan de andere kant Hans Wouter Valk van de technische commissie. Foto André van Egdom

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie