0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Stoere Rohda-vrijwilligers bikkelen door

Stoere Rohda-vrijwilligers bikkelen door

Door Ad van den Herik | 7 april 2020 | Nieuws
De KNVB mag dan vanwege het coronavirus een streep door de competitie 2019-2020 hebben gehaald, dat betekent niet dat er niks meer gebeurt bij Rohda’76. Integendeel. De nieuwsbrief aan alle leden vermeldde al dat het bestuur een crisisteam heeft geformeerd. Dat probeert de vereniging zo goed mogelijk door deze moeilijke periode te loodsen. De onderlinge contacten verlopen via hang-outs, WhatsApp en de mail.
Overdag zijn er noeste werkers in de weer op ons complex. Die houden uiteraard alle veiligheidsvoorschriften in acht, waaronder een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter. Die inspanningen zijn nodig, want sommige onderhoudswerkzaamheden gaan gewoon door. Zo sprong Wim van der Kraan namens de terreincommissie op de tractor om de grasmat van het hoofdveld en het tweede veld te rollen. Arie Plomp pakte een klus op die anders misschien wel blijft liggen: het onderhoud van de beregeningsinstallatie. En ook Hans Mars en andere leden van de terreincommissie verrichten allerlei hand- en spandiensten op en rond de velden. De schoonmaakcommissie zorgde er al eerder voor dat de kantine er spic en span uitziet. En zo zijn er nog meer vrijwilligers die achter de schermen tal werkzaamheden voor hun rekening nemen. En daarvoor past natuurlijk een diepe buiging.
Foto-onderschriften: Wim van der Kraan, Arie Plomp en Hans Mars in de weer voor Rohda’76

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie