0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 heeft trainersstaf voor de jeugd rond

Rohda’76 heeft trainersstaf voor de jeugd rond

Door Ad van den Herik | 20 juli 2020 | Nieuws

Voor het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 heeft Rohda’76 de trainersstaf voor haar 24 jeugdelftallen nagenoeg rond. Het trainerskorps is een mix van vertrouwde gezichten en een aantal dat voor het eerst zijn opwachting maakt op sportpark De Broekvelden.

Nieuwkomers
Vlatko Lazic is bijvoorbeeld zo’n nieuwkomer. De Bodegraver is oprichter en eigenaar van de voetbalschool Soccerdream. Die gaat met ingang van augustus Rohda-spelers en -speelsters in de leeftijd van 8-12 jaar op een uitdagende manier alle basisvaardigheden aanleren: de bal trappen, stoppen, aan- en meenemen, snelheid, coördinatie, creativiteit, partijspelen. En bovenal spelplezier. Daarmee neemt Vlatko, samen met de trainers die hij in dienst heeft, het stokje over van opleidingscentrum De Complete Techniek (DCT) waarmee Rohda’76 drie jaar samenwerkte.
Ook nieuw zijn Jan Sevenhoven (JO19), Cengiz Donmez (JO17), Mustapha Bouazza (JO16) en Mehdi Rahimi die drie meisjesteams gaat trainen. Bij MO13 krijgt hij assistentie van Vera Janssen.

Vertrouwde gezichten
Daarnaast ook een aantal ‘oude vertrouwde’ gezichten, waaronder Arjan Ouwendijk (JO13), Renaldo van Poelgeest (MO17), Piet Vlasveld (JO16-2), André Lenting (JO15-1) en Jan Zaal, Rob Looye en Jaco Bouman die zich ontfermen over JO15-2. Fred Siebert neemt de keepers voor zijn rekening. Voor JO14 ontstond onlangs een vacature die de technische commissie zo snel mogelijk hoopt in te vullen.

Contracten
Tijdens een informele bijeenkomst zetten de aanwezige jeugdtrainers hun handtekening onder de afgesloten voetbalcontracten. De selectie en aanstelling van de trainers gebeurt onder verantwoordelijkheid van de technische commissie bij de jeugd. Die bestaat uit Onno van der Have, Ed Plomp en Ard Hoogendoorn.

Foto 1: Rohda-voorzitter Arjan Griffoen en Vlatko Lazic (Soccerdreams) tekenen het contract.


Foto 2: Een deel van de jeugdtrainers en leden van de technische commissie.


Foto’s Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie