0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwsbrief 1 oktober

Nieuwsbrief 1 oktober

Door Ad van den Herik | 1 oktober 2020 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 01 oktober 2020

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,

Het kabinet heeft maandag 28 september 2020 weer nieuwe maatregelen afgekondigd die de oplopende coronabesmettingen moeten terugdringen. Het goede nieuws is dat we kunnen blijven voetballen, maar de maatregelen blijven niet zonder gevolgen voor de voetbalclubs. Dus ook niet voor Rohda’76. Wat dit voor jou betekent, lees je hieronder.

• Iedereen op het complex van Rohda’76 houdt zich aan de Coronaregels. Iemand die dat niet doet kan daarop worden aangesproken
• De kantine van Rohda’76 is dicht, in ieder geval tot en met dinsdag 20 oktober 2020
• Doordeweeks zijn alle kleedkamers gesloten. Kom omgekleed naar de training en douche thuis
• Toeschouwers zijn niet toegestaan bij wedstrijden. Ouders die rijden voor bezoekende teams vallen onder begeleiding en mogen, mits ze de regels volgen, naar de wedstrijd kijken
• Er is geen gelegenheid om waardevolle spullen op te bergen, dus neem deze mee naar het veld
• Alle teams komen omgekleed naar Rohda’76, met uitzondering van het 1e en 2e van Rohda’76 en hun tegenstanders. Teams komen precies op tijd, om onnodig rondhangen op het complex te voorkomen
• Bij aankomst meldt één vertegenwoordiger van het team zich bij de vertegenwoordigers van Rohda’76 in de commissiekamer. De commissiekamer is te bereiken via de terrasdeur van de kantine. Daar krijgt het team een kleedkamer toegewezen. In de kleedkamer kan het team de tassen achterlaten
• Alle teams van JO7 tot en met de JO17 en MO17 hoeven geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De JO19, de MO19 en alle senioren teams houden buiten het veld en in de kleedkamer wel 1,5 meter afstand
• In de rust is er gelegenheid om iets te drinken in de toegewezen kleedkamer of daarbuiten. De JO19, MO19 en seniorenteams houden hierbij 1,5 meter afstand tot elkaar.
• Na afloop van de wedstrijd is er voor de jeugdteams de gelegenheid om te douchen. Ze hebben daar maximaal 20 minuten de tijd voor. Daarna moet de kleedkamer vrij zijn voor het volgende team. Ouders mogen niet in de kleedkamer. De kleedkamer is na afloop netjes opgeruimd en droog getrokken. Laat de deur van de kleedkamer open met behulp van de haak
• Na afloop van de wedstrijd is er voor de senioren, de JO19 en MO19 teams de gelegenheid om te douchen. Zij hebben daar maximaal 30 minuten de tijd voor. Daarna moet de kleedkamer vrij zijn voor het volgende team. In verband met 1,5 meter afstand mogen alleen de twee buitenste douches tegelijk gebruikt worden. Op basis van de grootte van de kleedkamers kunnen er maximaal zeven personen tegelijk in de kleedkamer aanwezig zijn. De kleedkamer is na afloop netjes opgeruimd en droog getrokken. Laat de deur open met behulp van de haak
• Als iedereen na de wedstrijd gedoucht is levert de vertegenwoordiger van het team de sleutel in. Daarna verlaat het team het complex
• Een derde helft in de kleedkamer is niet toegestaan. Neem geen eigen drank en etenswaren mee
• De basisregels zijn: houd 1,5 meter afstand, schud geen handen, was uw handen regelmatig, hoest en nies in de elleboog, verlaat het complex bij klachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. En kijk op het schema wat je verder moet doen
• Vragen aan het bestuur? Neem contact op met Piet Spannemaker via info@rohda76.nl
• De KNVB geeft antwoorden op veel gestelde vragen

Namens het bestuur
Arjan Griffioen, voorzitter


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie