0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

Jeugd mag blijven trainen, verdere beperkingen voor senioren

Door Arjan Griffioen | 5 november 2020 | Corona updates | Nieuws

Helaas, het is al winterstop. De competitie voor zowel jeugd als senioren wordt op z’n vroegst op zaterdag 16 januari 2021 hervat. In dat geval is het de bedoeling dat we tot eind juni 2021 doorvoetballen.

Jeugd

Maar goed, zover is het nog niet. Tussentijds kan er nog van alles gebeuren. Voor nu geldt dat de jeugd gelukkig mag doorgaan met trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden. De jeugdteams kunnen dus het programma blijven volgen dat de jeugdcommissie heeft opgezet.

Senioren

Helaas had het kabinet wel weer slecht nieuws voor de senioren. In plaats van trainen in groepjes van vier, mogen die voorlopig slechts uit groepjes van twee spelers bestaan. Om die reden heeft het bestuur besloten de trainingen voor de elftallen 3 tot en met 9, veterinnen en vrijdagavondvoetballers niet voor 18 november te laten hervatten. Wellicht dat er na die datum mogelijkheden ontstaan om te trainen in groepjes van vier spelers. Het 1e en 2e elftal mogen tot en met 18 november wel blijven trainen, zij het in groepjes van maximaal twee spelers.

Acties voor de clubkas

Inmiddels zijn er drie Rohda-vrijwilligers bezig acties voor te bereiden die geld op moeten leveren voor de clubkas. Die acties zijn hard nodig, nu we het al maanden zonder kantine-inkomsten moeten stellen. Binnenkort hoor je hier meer over. Heb jij goede ideeën of wil je meehelpen bij de organisatie? Daar worden we heel blij van. Laat maar weten via info@rohda76.nl.

Plan B van de KNVB

Wil je weten wat Plan B van de KNVB precies inhoudt? Klik dan hier.

Arjan Griffioen, voorzitter Rohda’76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie