0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Een presentje voor onze hoofdsponsoren

Een presentje voor onze hoofdsponsoren

Door Ad van den Herik | 2 januari 2021 | Nieuws

Voor velen verdwijnt 2020 niet in de boeken als een vreugdevol jaar. Vanaf begin maart domineerde het coronavirus in Nederland en trok een zware wissel op het welzijn van iedereen. Dat gold ook voor alle voetballiefhebbers: een afgebroken voetbalcompetitie in maart en oktober, een gesloten kantine en trainingen met de nodige beperkingen. Dat vroeg veel flexibiliteit van spelers, trainers en vrijwilligers. En van onze sponsoren. Die hebben door de coronacrisis ook te maken met onzekerheden. Daarom waardeerde het bestuur van Rohda’76 het in hoge mate dat de zes hoofdsponsoren zich in 2020 weer voor drie jaar aan onze vereniging verbonden. Het gaat om Bodegraafse Bewakings Dienst (BBD), De Knikker Keukens, Lok Techniek, Domburg van de Panne Financieel Adviseurs, Projectbureau Rijnland en Domburg Bodegraven BV.

Aardigheidje
Om deze prachtige lokale bedrijven te bedanken voor hun support in deze moeilijke tijd, bezorgde Erik Dijk – als voorzitter van de sponsorcommissie – op oudejaarsdag een aardigheidje namens Rohda’76.
Vanzelfsprekend waardeert Rohda’76 ook al haar andere sponsoren die onze vereniging op enigerlei wijze ondersteunen. Laten we hopen dat 2021 het jaar van de ommekeer wordt waarin we gezamenlijk weer toewerken naar het ‘oude normaal’.

Foto-onderschrift: Op 16 juli 2020 kwamen Rohda’76 en de zes hoofdsponsoren een contractverlenging van drie jaar overeen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie