0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nieuwsbrief 22 januari

Nieuwsbrief 22 januari

Door Omar Putzu | 23 januari 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 22 januari 2021 

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, 

Het kabinet gaat weer extra maatregelen treffen om het coronavirus eronder te krijgen. Tot in ieder geval dinsdag 9 februari 2021 geldt er met ingang van zaterdag 23 januari van 21.00-04.30 uur een avondklok. In dat tijdvak mag je zonder geldige reden niet naar buiten. Dat heeft ook gevolgen voor de avondtrainingen. 

Tijdelijk een ander trainingsschema 

Als we kijken naar het huidige trainingsschema, dan zou een aantal teams niet meer kunnen trainen vanwege de avondklok. Dat willen we niet. Iedereen moet zo veel als mogelijk aan zijn/haar trekken komen. Daarom maken we een nieuw trainingsschema dat maandag 25 januari ingaat. De trainingen duren tot maximaal 20.30 uur, zodat iedereen op tijd thuis is. 

Ook trainingen op vrijdagavond en zaterdag 

Omdat op doordeweekse avonden niet ieder team meer terecht kan, breiden we het trainingsrooster uit naar het begin van de vrijdagavond en zaterdag. Dat kan betekenen dat we voor de onderlinge jeugdwedstrijden moeten uitwijken naar veld 2. Op gewoon gras dus. Uiteraard moet het veld dan bespeelbaar zijn, maar dat spreekt voor zich.  

Bestaande beperkingen blijven onveranderd 

Ten overvloede herhalen we het nog maar een keer dat senioren nog steeds geen wedstrijden spelen. Trainen mag wel, zij het met de nodige beperkingen: in groepjes van maximaal 2 personen en een onderlinge afstand van 1,5 meter. Positie- en partijspelen zijn uit den boze.   

Doelen blijven aan de ketting 

Na de trainingen en wedstrijden blijven de doelen aan de ketting. Verzoek aan de trainers en leiders om daar alert op te zijn. Het voorkomt voor de vereniging veel schade en vervuiling. De trainers weten waar de sleutels liggen. 

Acties in voorbereiding 

Een aantal betrokken leden heeft de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat we kunnen doen om het hoofd (financieel) boven water te houden. We gaan nu enkele ideeën verder uitwerken. En bij die acties vragen wij straks de medewerking van iedereen: jeugd- en seniorleden. Je hoort binnenkort meer.  

Kantineverkoop op zaterdag 6 februari 

Nu de kantine voorlopig gesloten blijft, komen enkele producten dichter bij hun uiterste houdbaarheidsdatum. Onder andere de biervoorraad. Op zaterdag 6 februari 2021 kan iedereen in de kantine van 10.00-13.00 uur bier kopen. Een krat Heineken kost 15 euro (inclusief statiegeld). Uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. 

Namens het bestuur 

Arjan Griffioen, voorzitter 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie