0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ukkietrainingen bij Rohda’76 blijven doorgaan

Ukkietrainingen bij Rohda’76 blijven doorgaan

Door Omar Putzu | 28 februari 2021 | Nieuws

Iedere zaterdagochtend maken de ukkietrainers van Rohda’76 er voor de 4-, 5-, 6- en 7-jarigen een voetbalfeestje van op sportpark De Broekvelden. Want deze spelertjes in de dop kunnen zonder coronabeperkingen op het veld achter een bal aan huppelen.
,,Wat een mooi schot op doel,’’ complimenteert ukkie-trainer Ard Hoogendoorn een spelertje dat het net van het trainingsdoeltje laat bollen. Met assistentie van ukkie-initiatiefneemster Berna Roorda en enkele meehelpvaders brengt hij de 6- en 7-jarigen de eerste voetbalbeginselen bij. Dat gaat in een gemoedelijke sfeer waarin de kinderen zich op hun gemak voelen. Een schouderklopje voor de een, een aai over de kuif voor de ander.
Een stukje verderop stimuleert trainer Jeroen Kok de ukkies van 4 en 5 jaar: ,,Goed zo, probeer de bal af te pakken,’’ enthousiasmeert hij de voetbaldreumesen.

Gratis
,,Kinderen kunnen bij ons meedoen en kijken of voetbal iets voor hen is,’’ legt Hoogendoorn uit. ,,Wij zijn hier iedere zaterdagochtend om tien uur. En voor de kosten hoeven ouders en kinderen het niet te laten, want de ukkietrainingen bieden we gratis aan.’’ Ouders kunnen hun kind bij de toegangspoort afzetten en om 11.00 uur weer ophalen.
Ouders die meer willen weten of hun kind willen aanmelden voor de ukkietrainingen, kunnen bellen met jeugdcoördinator Ard Hoogendoorn: 06-34949431 of een mail sturen naar jeugd@rohda76.nl.

Foto-onderschrift: Ard Hoogendoorn stimuleert een ukkie aan de bal. Foto Danny de Vries


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie