0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Corona nieuwsbrief 29 mei

Corona nieuwsbrief 29 mei

Door Omar Putzu | 29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,

Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag.

Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.
Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen tot en met JO/MO17 weer spelen tegen leeftijdgenoten van andere verenigingen. De KNVB heeft hier een opzet voor klaar liggen in de vorm van de zogenaamde Regio Cupwedstrijden. Het exacte programma maakt de voetbalbond nog bekend, maar het gaat om wedstrijden op de zaterdagen 5, 12, 19 en 26 juni.
In de week voorafgaand aan zaterdag 26 juni traint de jeugd voor de laatste keer dit seizoen.

Voor senioren vervalt de beperking van 1,5 meter
Met ingang van zaterdag 5 juni komt de beperking van een onderlinge afstand van 1,5 meter bij senioren te vervallen bij trainingen. We mogen zelfs onderling wedstrijden spelen. Als daar belangstelling voor bestaat, dan kijken we of we een onderlinge competitie kunnen opzetten. Wedstrijden tegen andere verenigingen mogen waarschijnlijk pas na 30 juni, maar dan is het seizoen voorbij en staat de zomervakantie voor de deur.

Kleedkamers mogen weer open
Met ingang van zaterdag 5 juni mogen we ook de kleedkamers weer gebruiken. Wat heerlijk zeg. Niet meer in een bezweet tenue op je fiets of in de auto naar huis, maar gewoon lekker bij Rohda’76 douchen. Wel met een onderlinge afstand van 1,5 meter voor 18-plussers.

Nog steeds geen publiek langs de lijn
Wat nog steeds niet mag, dat zijn ‘vreemden’ langs de lijn. Alleen begeleiding en wisselspelers. Dat geldt voor trainingen en wedstrijden bij zowel de jeugd als de senioren.

Ook de kantine mag weer open
Met de nodige voorwaarden en restricties mag de kantine weer open. Wat dit precies inhoudt zoeken we uit en kijken of we hier op een eenvoudige en praktische wijze invulling aan kunnen geven. Later meer hierover.

Geen wijziging trainingsschema
Om praktische redenen handhaven we het huidige trainingsschema; ook nu er weer iets meer mag.

Tot slot
Fijn dat het verenigingsleven steeds verder wordt genormaliseerd. Veel plezier allemaal in de laatste weken van dit bijzondere seizoen.

Namens het bestuur
Arjan Griffioen, voorzitter


Laatste nieuwsberichten

Corona nieuwsbrief 29 mei

29 mei 2021 | Corona updates | Nieuws

BODEGRAVEN, 29 mei 2021 Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren, Er komen nu versoepelingen waar voetballers ook iets aan hebben. En dat is goed nieuws. Hieronder lees je wat er met ingang van zaterdag 5 juni allemaal weer mag. Wedstrijden tegen andere clubs voor de jeugd.Met ingang van zaterdag 5 juni mogen jeugdelftallen…

Rohda’76 en Bahlmann Sport opnieuw samen verder

19 juni 2021 | Nieuws

De al meer dan 15-jarige samenwerking tussen Rohda’76 en Bahlmann Sport krijgt een vervolg. De vereniging en de sportzaak maken gebruik van de optie uit het huidige contract om die verbintenis met nog eens drie jaar te verlengen tot en met 2024. Dat gebeurt uiteraard alleen omdat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Rohda’76…

Rohda’76 oefent nog vier keer

15 juni 2021 | Nieuws

Als het kabinet de coronaregels met ingang van zaterdag 26 juni verder versoepelt, speelt Rohda’76 voor het zomerreces nog vier oefenwedstrijden: zaterdag 26 juni Alphense Boys – Rohda’76 (15.15 uur), dinsdag 29 juni Hazerswoudse Boys – Rohda’76 (20.00 uur), donderdag 1 juli Koudekerk – Rohda’76 (20.00 uur) en donderdag 8 juli Rohda’76 – Stolwijk (19.45…

Pluk jij ze uit de lucht?

11 juni 2021 | Nieuws

Na enkele jaren krijgen we aankomend seizoen weer een dameselftal bij Rohda’76. De dames zijn nog wel op zoek naar een keepster en extra speelsters kunnen nooit kwaad. Wil je gezellig meetrainen? De dames trainen nog twee weken op maandag en woensdag om 18.30 uur of stuur een mailtje naar info@rohda76.nl

Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar
De Knikker
Goudriaan Jongerius
Freek zorgt voor je hypotheek
Bizway
Vision for Beauty
Jumbo
LekkerMakkelijk
Formido
Rabobank
Marelcom

Twitter

Archief

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie