0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 doet zichzelf tekort

Rohda’76 doet zichzelf tekort

Door Ad van den Herik | 12 september 2021 | Nieuws

,,Zonde, hier baal ik erg van,’’ treurde Rohda-coach Arjen Linstra na afloop van de met 1-0 verloren bekerwedstrijd tegen HMSH. ,,Gezien het spelbeeld en de kansenverhouding hadden we niet moeten verliezen. We hebben onszelf echt tekort gedaan,’’ meende Linstra.
Na een kleine 20 minuten keken de Bodegravers tegen een 1-0 achterstand aan. Door een onnodige overtreding net buiten de zestien mochten de Hagenaars aanleggen voor een vrije trap. Daaruit nam HMSH de leiding. Die achterstand hadden de Bodegravers eenvoudig ongedaan kunnen maken, maar de vele kansen bleven allemaal onbenut.

Papieren
Door de nederlaag heeft HMSH de beste papieren om poulewinnaar te worden. Er resteert nog één wedstrijdronde. Komende zaterdag 18 september speelt Rohda’76 weer uit. Dan gaan de blauwwitten op bezoek bij HDV, ook uit Den Haag.

Foto-onderschrift: Rohda’76-trainer Arjen Linstra: ,,Hier baal ik erg van.’’


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie