0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Corona update 02.12.2021

Corona update 02.12.2021

Door Ad van den Herik | 3 december 2021 | Corona updates

BODEGRAVEN, 2 december 2021

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,

Het debat in de Tweede Kamer heeft niet geleid tot een aanpassing van de jongste coronamaatregelen. De KNVB en andere sportbonden hadden gepleit voor een verruiming van de openstelling van sportcomplexen. Dat gaat niet gebeuren. Die blijven in ieder geval tot 19 december dicht van 17.00-05.00 uur. Wel heeft de KNVB een besluit genomen over het vervolg van de competitie. Dat lees je hieronder.

Het 1e en 2e elftal hebben winterstop
De KNVB heeft het wedstrijdprogramma voor het 1e en 2e elftal op zaterdag 11 en 18 december geschrapt. Door het programma voor zaterdag 4 december had de KNVB al eerder een streep gehaald. Dat betekent dat deze elftallen aan de winterstop beginnen. Die duurt tot zaterdag 15 januari 2022. Uiteraard staat het deze elftallen vrij om oefenwedstrijden te spelen.

Alle overige elftallen spelen wél competitiewedstrijden
Alle overige elftallen – dus van JO7 tot en met MO19 bij de jeugd en het 3e (en O23 jaar) tot en met het 9e elftal bij de senioren – komen uit in de B-categorie. De geplande competitiewedstrijden voor zaterdag 4, 11 en 18 december gaan wel door.

Schuiven met aanvangstijden
Wellicht dat er nog geschoven moet worden in het (late) aanvangstijdstip van sommige wedstrijden, omdat iedereen voor 17.00 uur de poort uit moet zijn.

Kantine sluit om 17.00 uur
De kantine is zaterdag 4, 11 en 18 december tot 17.00 uur open. De coronacheck voor 18-plussers blijft gehandhaafd.

Geen trainingen tussen 17.00-05.00 uur
Ons sportcomplex blijft dus dagelijks van 17.00-05.00 uur gesloten. Dat betekent dat gedurende deze weken alle trainingen komen te vervallen. Inmiddels trainen er al enkele elftallen in de middaguren. Wil je ook trainen? Stem dat dan af met Wijno Verweij. Hij regelt de veldenverdeling.

Doelen aan de ketting
Zowel na de laatste wedstrijd op zaterdag als na de laatste training op doordeweekse avonden zorgen trainers/spelers ervoor dat de doelen weer aan de ketting liggen en op slot gaan.

Tot slot

Hoewel er op de besluiten van de KNVB wel een en ander valt af te dingen, zijn we blij dat nog veel elftallen hun competitiewedstrijden dit kalenderjaar kunnen afwerken.

Namens het bestuur
Arjan Griffioen, voorzitter


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie