0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Corona update

Corona update

Door Ad van den Herik | 19 december 2021 | Corona updates

BODEGRAVEN, 19 december 2021

Beste spelers, ouders/verzorgers, trainers, leiders, vrijwilligers en sponsoren,

De inkt van de vorige nieuwsbrief is amper droog of het volgende exemplaar valt al op jullie digitale mat. Door de opmars van de omikronvariant heeft het demissionaire kabinet besloten tot een strenge lockdown tot en met vrijdag 14 januari 2022.

Mogelijkheden voor jeugd tot 18 jaar, maar……
Gelukkig mogen jeugdelftallen tot en met JO17/MO17 blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Dat mag overigens alleen tussen 05.00-17.00 uur. Elftallen die van die mogelijkheid gebruik willen maken, stemmen dit altijd af met Wijno Verweij. Hij gaat over de verdeling van de velden.

Senioren mogen niet trainen en geen wedstrijden spelen
Voor senioren ligt dit anders. Die mogen niet trainen (en dus uiteraard ook geen wedstrijden spelen). In de openbare ruimte mag je met twee personen sporten met een onderlinge afstand van 1,5 meter. Samen hardlopen, fietsen enz.
De binnensportaccommodaties zijn gesloten. Dat betekent dat ook onze zaalvoetballers tot en met vrijdag 14 januari niet aan de bak kunnen.

Geen Nieuwjaarsactiviteiten
De maatregelen houden tevens in dat de geplande Nieuwjaarsactiviteiten op zaterdag 8 januari komen te vervallen.

Overige maatregelen blijven van kracht
Bij eventuele trainingen en oefenwedstrijden bij de jeugd blijven alle eerder afgekondigde maatregelen van kracht. Zoals bijvoorbeeld geen publiek langs de lijn.

Kantine blijft dicht tot 15 januari 2022
De kantine blijft in ieder geval gesloten tot zaterdag 15 januari. Eventuele openstelling na deze datum hangt af van de dan geldende coronamaatregelen.

Hervatting competitie
Zoals het er nu naar uitziet begint de competitie voor ons 1e en 2e elftal op z’n vroegst op zaterdag 29 januari 2022. De KNVB gaat voor de competitieherstart van alle overige Rohda’76-elftallen nog uit van zaterdag 15 januari 2022. Dat kan natuurlijk onder invloed van aanvullende of verlengde coronamaatregelen wijzigen.

Tot slot
Dit is voor iedereen een bittere teleurstelling. Door alle beperkingen krijgt ook de viering van de feestdagen een ander karakter dan we eerder met elkaar voor ogen hadden. Geef er desondanks een betekenisvolle invulling aan, kijk naar elkaar om, blijf gezond en kijk positief naar de toekomst.  En ondanks alles wensen we iedereen toch hele fijne feestdagen.

Namens het bestuur, voorzitter Arjan Griffioen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie