Home » Rohda’76 dendert door

Rohda’76 dendert door

Door Ad van den Herik | 10 mei 2022 | Nieuws

Indrukwekkend. Zo mag je de serie van vijf openvolgende overwinningen van Rohda’76 wel noemen. Ook NSV’46 moest dinsdagavond geloven aan de Bodegraafse dadendrang: 1-0.

Rohda’76 maakte ook de meeste aanspraak op een overwinning. De blauwwitten konden zich namelijk beroepen op de meeste kansen en legden ook een grotere ijver aan de dag dan de bezoekers uit Noorden. In de eerste helft waren Siedrik Berends en Daniël van Leeuwen al dicht bij een treffer.
In de rust bleef de geblesseerde aanvoerder Mitchell van Waveren achter in de kleedkamer. De 16-jarige Jorrit van der Have verving hem uitstekend. De talentvolle speler van JO17 was ook betrokken bij de aanval waaruit Van Leeuwen in de 68e minuut de winnende treffer koelbloedig binnenschoot: 1-0. Omdat de gasten daarna meer risico namen, kreeg Rohda’76 volop ruimte én kansen om de score verder op te voeren maar de stand bleef onveranderd.
Komende zaterdag komt VEP naar Bodegraven. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Rick Vogels geeft een voorzet vanaf de linker kant. Foto Don van der Meer