0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Arjan bedankt

Arjan bedankt

Door Ad van den Herik | 15 juni 2022 | Nieuws

Bij de laatste algemene ledenvergadering van 21 februari 2022 had Arjan Griffioen zijn vertrek als voorzitter al aangekondigd. Omdat er op dat moment nog geen opvolger was (nog steeds niet overigens) bleef hij nog tot het einde van dit voetbalseizoen aan als interim-voorzitter, maar nu legt hij zijn functie daadwerkelijk neer.
Arjan diende Rohda’76 maar liefst tien jaar als voorzitter. In dat decennium profiteerde onze vereniging optimaal van zijn kennis, bestuurlijke vaardigheden én uitgebreide netwerk.

Staat van dienst
Vanaf 2012 kwam er veel tot stand bij Rohda’76: de oprichting van het Rohda Business Club (RBC), de bouw van twee nieuwe kleedkamers, een nieuwe materialenopslag en de vervroegde vervanging van ons kunstgrasveld. Maar ook behartigde Arjan de belangen van onze vereniging bij de nieuwe subsidiegrondslag voor buitensportverenigingen. En samen met de andere bestuursleden zette Arjan de eerste stappen op weg naar de verduurzaming van ons sportpark. Kortom, een fraaie staat van dienst. Helemaal passief voor Rohda’76 blijft hij niet: ,,Ik blijf uiteraard wel betrokken en heb nog diverse thema’s lopen,’’ zegt de afzwaaier.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie