0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 MO17 ongeslagen kampioen

Rohda’76 MO17 ongeslagen kampioen

Door Ad van den Herik | 9 juni 2022 | Nieuws


Met een reeks van negen gewonnen wedstrijden op rij hebben de meiden van Rohda MO17 een prachtig seizoen afgesloten. Met een 4-2 thuisoverwinning op Rijnstreek zetten ze de kroon op het werk van vertrekkend coach Mehdi.

De doelpunten kwamen van Sophie (2×), Tessel, en een oogstrelende kopbal van Joanne, op aangeven van Kyra. Het team is afgelopen seizoen gegroeid op technisch gebied en de meiden hebben het onderling gezellig. Dat de goede resultaten hier op volgen, maakt het voetballen helemaal een feestje! Ben jij een sportieve meid en wil jij vanaf komend seizoen ook meespelen? Je bent welkom! In dit team spelen meiden van 15 en 16 jaar, maar ook voor andere leeftijden heeft Rohda meiden- en vrouwenteams. Kijk voor meer info en aanmelden op www.rohda76.nl/lid-worden of mail naar info@rohda76.nl

Foto Lieke Bergmans


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie