0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: de kop is eraf

Rohda’76: de kop is eraf

Door Ad van den Herik | 3 augustus 2022 | Nieuws

Voor Rohda’76 is de kop eraf van het nieuwe voetbalseizoen. Dinsdag 2 augustus sprongen de selectiespelers voor het eerst in hun voetbalsloffen. ,,Om de spieren weer te prikkelen,’’ zoals trainer Arjen Linstra het omschreef. De coach – nu geassisteerd door Andries Ranck (trainer 2e elftal) en keepertrainer Ronald Martin – begint aan zijn derde seizoen op sportpark De Broekvelden. ,,De lijn van het einde van het vorig seizoen willen we doortrekken, want dat smaakte naar meer.’’ De Koudekerker doelt op de strijd om de derde periodetitel die Rohda’76 op een haar na miste.

Meer keuze
De oefenmeester zag zijn keuzemogelijkheden groeien met de komst van een aantal geroutineerde spelers, waaronder de teruggekeerde oud-prof Vlatko Lazic. De eerste weken van de voorbereiding trainen ook de spelers van JO19 mee om de jongelingen alvast kennis te laten maken met seniorenvoetbal.
Zaterdag 13 augustus staat het eerste oefenpotje op de wedstrijdkalender. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij Floreant. Die wedstrijd in Boskoop begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: De spelers van Rohda’76 prikkelen hun spieren weer.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie