0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Goede uitgangspositie Rohda’76

Goede uitgangspositie Rohda’76

Door Ad van den Herik | 11 september 2022 | Nieuws

Na de 1-4 overwinning bij Woubrugge heeft Rohda’76 genoeg aan een remise om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de KNVB-beker.

Komende zaterdag 17 september komt concurrent BMT (Biedt Moedig Tegenstand) naar sportcomplex De Broekvelden. Net als Rohda’76 boekten de Hagenaars twee overwinningen, maar het doelsaldo van het team van Arjen Linstra is (vele malen) beter: 12-1 om 4-2.
In en tegen Woubrugge speelden de blauwwitten bepaald niet oogstrelend. Vooral voor de rust lukte er weinig. Linstra sprak na afloop van een leerzame wedstrijd. ,,We speelden de eerste helft niet best en kwamen eigenlijk onverdiend op voorsprong. Na de rust toonden we meer energie, flair en beweging zonder bal. Toen stonden er weer mannen in het veld.’’
Op slag van rust stond Jorg Schreuder op de goede plek om het voorwerk van Boban en Vlatko Lazic van een strik te voorzien: 0-1.

Op rozen
Vijf minuten in de tweede helft leek Rohda’76 na de 0-2 van Tygo Zwaan op rozen te zitten, maar binnen een minuut moest keeper Luc Spannemaker – die voor rust zijn ploeg enkele keren voor een achterstand behoedde – de gang naar het net maken: 1-2. Een korte opleving van de thuisclub, want (wederom) Schreuder en aanvoerder Mitchell van Waveren (strafschop) bepaalden de eindstand op 1-4.
Komende zaterdag dus de laatste poulewedstrijd thuis tegen BMT. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Vlatko Lazic stuit op de keeper waarna (de niet zichtbare) Jorg Schreuder de bal voor het binnentikken heeft: 0-1. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie