0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club (RBC) viert 10-jarig jubileum in Limburgse heuvels

Rohda Business Club (RBC) viert 10-jarig jubileum in Limburgse heuvels

Door Ad van den Herik | 9 oktober 2022 | Nieuws

Wie iets te vieren heeft trakteert. Dat was dan ook de reden dat 25 ondernemers op donderdagochtend 29 september om 7.00 uur in de bus stapten bij sportcomplex De Broekvelden.

Het programma bleef een goed bewaard geheim totdat we bij ‘s-Hertogenbosch stopten voor een uitstekend verzorgd ontbijt. De reis vervolgde zich naar Valkenburg (L) om een toer te maken op de elektrische Solex. Uiteraard onderweg een stop voor Limburgse vlaai en koffie.
Vervolgens bracht de bus ons naar watertoren De Reusch voor een copieuze lunch met aansluitend een inspirerend inkijkje bij een ondernemende uitbater die in de watertoren een heuse bierbrouwerij bestiert met louter grondstoffen uit de directe omgeving. Natuurlijk kregen wij de kans om deze bieren te proeven en ze vielen bij ons als RBC’ers goed in de smaak. 

Proeven
Het programma bracht ons vervolgens naar Valkenburg centrum waar we van een heuse gids de meest smeuïge verhalen te horen kregen over heden en verleden én natuurlijk de ervaringen over de overstroming van vorig jaar zomer. Indrukwekkend. En, een stadswandeling gaat natuurlijk niet zonder het proeven van een mooi Limburgs biertje en Limburgs zoervleisj met friet.
De dag sloten we af met een goede barbecue op het kasteel van Valkenbrug waarna de terugreis zich aandiende. We kunnen terugkijken op mooie ontmoetingen, inspirerende gesprekken en nieuwe ervaringen en daarmee een meer dan geslaagd jubileumevent.

Variatie
De RBC telt momenteel rond de 40 lokale ondernemers. Die ondersteunen Rohda’76 niet alleen in materiële zin, maar zij komen enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter, zoals de viering van het 10-jarig bestaan. Maar ook een bedrijfsbezoek, een gezamenlijk diner, een kijkje achter de schermen bij de redactie van Studio Sport en het bijwonen van een wedstrijd van het Nederlands elftal zijn daar enkele voorbeelden van. Meer informatie over de RBC vind je hier.
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Erik Dijk: e.dijk@casema.nl.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie