0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zevenklapper voor Rohda’76

Zevenklapper voor Rohda’76

Door Ad van den Herik | 21 mei 2023 | Nieuws

Rohda’76 scoorde er thuis tegen GSV lustig op los: 7-1. Door dat resultaat degraderen de Gouwenaars naar de vijfde klas en houdt Rohda’76 met nog een wedstrijd te gaan een piepkleine kans op de vierde plaats.

Op sportpark De Broekvelden had Rohda’76 weinig te duchten van rode lantaarndrager GSV. Dat de ploeg van coach Arjen Linstra bij rust slechts met 1-0 leidde (afstandsschot Boban Lazic) mochten de slordige Bodegravers zichzelf aanrekenen.

De tweede helft was amper op gang toen de gasten zelfs langszij kwamen: 1-1. Even later scoorden de Gouwenaren opnieuw, maar nu in eigen doel: 2-1. Daarna was het verzet van de bezoekers gebroken en liep Rohda’76 via Wessel Sterk (3), opnieuw Boban Lazic en Vincent Vermeer uit naar 7-1. Vooral de 3-1 van Wessel Sterk oogstte applaus bij de toeschouwers. De spits scoorde op fraaie wijze uit een omhaal.

Komende zaterdag 27 mei speelt Rohda’76 de laatste competitiewedstrijd, uit bij het al gedegradeerde SPV’81. De blauwwitten hebben nog kleine kans om als vierde te eindigen, maar dan moet Linschoten verliezen en VEP punten verspelen. En bovenal moet Rohda’76 zelf de volle buit binnenhalen.

Foto-onderschrift: De indraaiende bal van Vincent Vermeer (op de achtergrond) wordt door iedereen gemist, inclusief de GSV-goalie: 7-1. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie