0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 wint boeiend voetbalgevecht

Rohda’76 wint boeiend voetbalgevecht

Door Ad van den Herik | 1 oktober 2023 | Nieuws

Met de tweede overwinning op rij kent Rohda’76 een voorspoedige competitiestart. Wel moesten de blauwwitten diep gaan om Dilettant van zich af te schudden: 4-2.

,,Een mooi gevecht tussen twee voetballende ploegen, waarbij wij uiteindelijk verdiend gewonnen hebben,’’ zo kijkt trainer Arjen Linstra terug op het boeiende duel met de bezoekers uit Krimpen aan de Lek.
Rohda’76 kwam moeizaam uit de startblokken. Dilettant opende al na zes minuten de score en had het eerste half uur het beste van het spel. Daarna kwam Rohda’76 op stoom en kantelde het wedstrijdbeeld.

Scrimmage
Nadat de Dilettant-goalie eerst nog fraai een inzet van Daniël Poot wist te keren, moest hij zwichten voor Moussa Kallisse die een mooie solo bekroonde met de verdiende gelijkmaker: 1-1. Even later stond Aziz el Bouazatti na een scrimmage op de goede plek om Rohda’76 met een rake kopbal aan een voorsprong te helpen: 2-1. Kallisse had op slag van rust zelfs de 3-1 op zijn schoen, maar de spits stuitte dit keer op de doelman.

Ingreep
Na de thee gingen de gasten met succes op zoek naar de gelijkmaker: 2-2. In het fraaie voetbalgevecht dat zich hierna ontspon zette Vlatko Lazic, op aangeven van neef Boban Lazic, Rohda’76 weer op voorsprong: 3-2. Opnieuw gingen de Krimpenaren in de achtervolging. ,,Zij kregen zeker mogelijkheden, maar verdedigend stond het goed bij ons,’’ vond Linstra die de snelle Massimo de Michele inbracht voor de moegestreden Kallisse. Een succesvolle ingreep, zo bleek. De invaller trok, na opnieuw een assist van Boban Lazic, met zijn treffer de volle winst over de streep: 4-2.

Topper
Komende zaterdag 7 oktober speelt Rohda’76 opnieuw thuis. Dan komt Cabauw op bezoek. De tegenstander, die vorig seizoen ternauwernood ontsnapte aan degradatie, heeft ook beide duels gewonnen, net als Be Fair en VEP. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Invaller Massimo de Michele gooit vlak voor tijd de wedstrijd definitief in het slot: 4-2. Foto Don van der Meer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie