0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Start metamorfose terras en entree

Start metamorfose terras en entree

Door Ad van den Herik | 22 december 2023 | Nieuws

Wie na de feestdagen op ons sportcomplex arriveert, treft een andere aanblik. Tussen kerst en oud en nieuw (woensdag 27 december) gaan diverse vrijwilligers aan de slag. Zij halen de coniferen weg uit de bielzenbak, links van de hoofdentree. Verder rooien zij de boom voor de kantine en maken de fietsenstalling schoon.

Kantine
Deze werkzaamheden maken deel uit van het plan om in 2024 het terras voor de kantine te overkappen en op te knappen. Het verbeteren van de entree, de routing naar de kantine en het herinrichten van de fietsenstalling horen daar ook bij. In de kantine verandert er ook iets. De huidige bestuurskamer wordt commissiekamer en de huidige commissiekamer gaat voortaan als bestuurskamer dienst doen. Dit vraagt om een interne verhuizing en aanpassing van de ruimten.

Acties
De algemene ledenvergadering van 20 november 2023 gaf aan het totale plan haar goedkeuring en maakte hier ook een bedrag voor vrij. Dat is overigens niet toereikend om de totale kosten te dekken. Daarom zetten de initiatiefnemers enkele acties op touw om aan geld te komen. De geslaagde loterij van 25 november was daar een sprekend voorbeeld van.
Op woensdag 27 december is er inmiddels voldoende hulp en heeft sponsor Gromax materiaal beschikbaar gesteld.
Iedereen die misschien later nog mee wil helpen kan contact opnemen met Robin Lutjes of Mark de Vos.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie