0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van de bestuurdtafel 24 augustus 2011

Van de bestuurdtafel 24 augustus 2011

Door Kees van der Wilk | 24 augustus 2011 | Nieuws | Van de bestuurstafel

Als gemeld in onze “van de bestuurstafel” van begin juli willen wij dit onderdeel regelmatig terug laten keren op de site. Hierin houden wij jullie op hoogte waar wij als bestuur van Rohda ’76 mee bezig zijn. Wil je meer weten of je ideeën met ons delen? Onze telefoonnummers staan op de site, mail ons naar info@rohda76.nl of spreek ons aan bij Rohda.
Sponsoring
Het is bij velen al bekend: de komende drie seizoenen zal de Rabobank als hoofdsponsor fungeren. Wij zijn hier erg enthousiast over en zijn druk doende om de uitingen van Rabobank op het terrein aan te brengen. Overigens gaan wij, samen met de Rabobank, nog op zoek naar een mede-hoofdsponsor.  Er hebben zich bij Rohda vele nieuwe sponsors aangemeld. Een speciaal woord van welkom gaat echter uit naar Taxi Hoogenboom. Zij zullen de komende 3 jaren de jeugdactiviteiten van Rohda extra steunen.

Hulp nodig!

Ons terrein (inclusief de velden!) ligt er geweldig bij, maar er is nog veel werk te verrichten. In de alinea hierboven staat al een voorbeeld: het jaarlijks aanpassen van reclame uitingen en het verhangen van reclameborden. Er zijn echter nog meer “klusjes”. Ben je ergens in gespecialiseerd of wil je in het algemeen helpen neem dan graag even contact op met Eddie Plomp, Benjamin Rutjens of Wulfred Beijeman. Er zijn echter nog meer vacatures. Klik op deze link en kijk of er iets voor je tussen zit.

Openingsfeest
Schrijf het vast in uw agenda: het openingsfeest zal dit jaar plaatsvinden op 24 september. Rohda 1 speelt die dag tegen BSC ’68 uit Benthuizen. Het verdere programma van deze volgt.

Barzaken
Er veranderd het een en ander achter de bar. Van Aalst afrekensystemen is op dit moment een moderne kassa aan het programmeren voor Rohda. Deze kassa kan daarnaast geschikt worden gemaakt voor “Cashless betalen”. Dit houdt in dat er straks betaald kan worden via een tegoed dat je op je mobiele telefoon hebt “geregistreerd”. Let op: dit houdt eveneens in dat er straks niet meer op rekening kan worden gekocht. Je hebt immers je mobiele telefoon bij je.

40+ voetbal
Alphia, Zwammerdam, Rohda en Floreant zijn in overleg over het organiseren van een 40+ competitie. De gedachte is als volgt: 7 tegen 7 wedstrijden van deze 4 verenigingen, Speeltijd  2 x 30 minuten, Leeftijd 40+ (met dispensatie voor spelers tussen 35 en 40 jaar), speelavonden op de vrijdagavond, starten om 20.00. De speeldata 23 september bij Alphia , 7 oktober bij Zwammerdam, 28 oktober bij Floreant  en 11 november bij Rohda. Geef je op! Dat kan bij Ricardo Westmaas: adw@solcon.nl.

Social Media
Naast een pagina op Wikipedia heeft Rohda ook een LinkedIn groep en een Twitteraccount (@ROHDA76). Meld je aan!

Met sportieve groet,
Wulfred Beijeman
Voorzitter


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie