0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » CVC Reeuwijk 1-ROHDA’76 1

CVC Reeuwijk 1-ROHDA’76 1

Door Beheerder | 18 september 2011 | Nieuws

18-09-2011 11:56

Na de mooie overwinning op Moerkapelle stond vandaag de derby tegen Reeuwijk op het programma. Reeuwijk is een oude bekende, 3 seizoenen geleden acteerden we beide nog in de 4e klas en kwamen we elkaar dus ook twee maal tegen. De cijfers van toen liegen er niet om. 2-5 thuis verloren en 6-0 uit. Dat jaar promoveerde Reeuwijk naar de 3e klas en 3 seizoenen later volgden wij.

1e helft

Als snel werd duidelijk dat Reeuwijk een stugge ploeg heeft die haar zaakjes verdedigend goed voor elkaar heeft. Met veel beweging op het middenveld waren ze het eerste kwartier beter dan wij. Zonder echt gevaarlijk te worden hadden ze een veldoverwicht en wij konden daar weinig tegen over zetten. Na dat kwartier hadden we de zaakjes beter op orde en konden elkaar beter vinden. We probeerden te voetballen en mondjesmaat kwamen ook de mogelijkheden. Chris en Arnoud schoten in deze fase net over. Ook kregen we een aantal corners en vrije trappen die dreigend waren. Uitgespeelde kansen waren er echter ook voor ons niet. Todat Chris in de 37e minuut een doorgkopte bal van Wim afrondde, maar helaas stond hij in buitenspelpositie dus werd deze goal afgekeurd. Het was in deze fase wachten op de goal voor ons, maar zoals vaker dit seizoen viel hij toch aan de andere kan. Een slecht verwerkte inworp, werd in de 43e minuut, bij de tweede paal simpel binnengetokt 1-0. Met deze stand gingen we ook rusten.

2e helft

In de rust spraken we af dat we direct druk zouden gaan zetten om zo een goal teforceren. Helaas kwamen we bedrogen en uit en gooide Reeuwijk in de 47e minuut de wedstrijd op slot, na miscommunicatie achterin, kon de spits in een leeg doel de 2-0 schieten. We probeerden daarna de wedstrijd te kantelen, maar de Reeuwijkse verdediging bleek voor ons vanmiddag een onneembare vesting. Joost was er in de 77e minuut nog dichtbij, maar zijn inzet belandde op de buitenkant van de paal. Ook Reeuwijk bleef in de counter gevaarlijk, maar gescoord werd er niet meer.

Zo verloren we onze tweede wedstrijd van het seizoen. Een domper, omdat we eigenlijk in 4 minuten de wedstrijd weggeven. Volgende week krijgen we een herkansing als we thuis spelen tegen BSC uit benthuizen. Ik hoop u dan allen op ons sportcomplex te zien.

Niels


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie