0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda DA1 zonder franje langs Naaldwijk DA2

Rohda DA1 zonder franje langs Naaldwijk DA2

Door Beheerder | 25 september 2011 | Nieuws

Rohda dames 1 heeft de uitwedstrijd tegen Naaldwijk dames 2 zonder echt goed te voetballen met 0-2 gewonnen. Dankzij die zege blijven de dames nog zonder puntverlies en is ook keepster Madelon Wagensveld nog niet gepasseerd dit seizoen. Echt veel vuurwerk was er op het veld niet te zien na onze goede start van het seizoen. Desondanks moeten ook slechte wedstrijden gewonnen worden en de drie punten tellen dan ook gewoon keihard mee.

Gezien de uitslagen van een week eerder (Naaldwijk dames 2 verloor met 9-1 van KMD, Rohda won met 0-8 van Zwaluwen) was de overtuiging om te winnen bij de dames flink aanwezig. Binnen een minuut was het ook raak. Claire Kortbeek tikte 0-1 binnen na een goede aanval. Waar wij wellicht weer een walkover verwachtten, bleek Naaldwijk een hele stugge tegenstander. Uit een corner van Jaimy Overes schoot Kortbeek de bal na twee pogingen tegen de touwen: 0-2.Na de rust kwamen Jacky van Leerdam, Eline Rietveld en Annet Kalkman in de ploeg en kreeg Rohda de taak om de bal veel meer rond te laten gaan. Ook de tweede helft speelde zich af op de helft van Naaldwijk, maar wederom ontbrak het ons aan finesse. Rietveld raakte de paal, Esmee Bruggeling de lat en er waren voldoende mogelijkheden. De teller bleef echter steken op 0-2. Een matige wedstrijd, wel drie punten en het besef dat we er nog lang niet zijn. Volgende week komt Naaldwijk dames 1 op bezoek.

Groetjes, Claire


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie