0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda dames verkijken zich lelijk op HPSV: 1-2

Rohda dames verkijken zich lelijk op HPSV: 1-2

Door Beheerder | 7 november 2011 | Nieuws

07-11-2011 20:52

Tegen het laaggerangschikte HPSV verslikte Rohda zich afgelopen zaterdag op eigen veld. Na een zeer volwassen overwinning een week eerder tegen ‘s-Gravenzande leek de ploeg van Ton Schuddemat en Roy Vane zich kinderlijk gewonnen te geven tegen HPSV. In een uitermate teleurstellende wedstrijd hing er een bepaalde loomheid over de ploeg. De gretige en ook beter spelende gasten uit Den Haag, beter bekend als de politievrouwen, waren over negentig minuten de terechte winnaar. Dankzij de nederlaag komen de aspiraties op de bovenste drie plaatsen nu onder druk te staan. Met een loodzwaar programma nog voor de boeg zal Rohda alle zeilen moeten bijzetten om deze prestatie toch te bereiken.Makkelijk zal dat niet gaan worden. Zeker ook, omdat de Bodegraafse dames te maken hebben met blessureleed. Ilonka Waaijer kwam dit seizoen nog geen competitiewedstrijd in actie, Canoë Saeijs komt ook (voorlopig) niet meer in actie. In de voorbereiding op de wedstrijd van afgelopen zaterdag gaven de trainers al aan, dat dit een lastige wedstrijd zou worden. Van onderschatting mocht zeker geen sprake zijn en er moest wel degelijk flink gestreden gaan worden. Toen in de warming-up Matthanja Oskam en Daisy Schuddemat ook uitvielen met blessures, begon het elftal enigszins geslagen aan de wedstrijd. Al was daar in het eerste kwartier nog niet veel van te merken. Diverse aanvallen bezorgden de HPSV-defensie flink wat problemen, maar echte grote kansen kwamen er ook niet. Bij Rohda zat het niet mee, bovendien leek het geloof en de inspiratie ver te zoeken. Toch zorgde Claire Kortbeek na de rust voor 1-0 na goed doorzetten. Toch gaf Rohda het duel uit handen. Na twee waarschuwingen die geen treffer opleverden, was het in de slotfase tot twee keer toe wél raak voor HPSV: 1-2.De verslagenheid na afloop was groot. Toch is er nog steeds niets aan de hand, al is het wel jammer dat we tegen Naaldwijk en HPSV dure punten hebben laten liggen. Volgende week volgt het sleutelduel uit tegen Siveo.

Kees


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie